moblara sofa repair logo
مرکز تخصصی
تعمیرات مبل مبل آرا

3/5 – (1 امتیاز)

تعویض فوم و اسفنج مبل
دسته بندی مطلب

علت فرو رفتگی فوم و اسفنج مبل

فرو رفتگی فوم و اسفنج مبل یکی از مشکلات رایج در مبلمان است که پس از گذشت مدت زمانی به وجود ‌آید. اسفنج و فوم، بخش اصلی از ساختار داخلی مبلمان هستند که برای ایجاد راحتی افراد استفاده می‌شوند. با افزایش استفاده و فشارهای مکرر، این متریال در طول زمان می‌تواند فشرده شده و در آن‌ها فرو رفتگی ایجاد شود. از جمله دلایل اصلی فرو رفتگی فوم و اسفنج مبل می‌توان به استفاده مکرر، کیفیت متوسط مواد، تغیر شکل اولیه و عدم مراقبت و نگهداری مناسب از مبلمان اشاره کرد. البته عواملی مانند رطوبت، گرما، سرما و نور مستقیم آفتاب نیز می‌توانند باعث تغییر خواص مواد اسفنجی شده و فرو رفتگی در آن‌ها ایجاد کنند. اگر با این مشکل مواجه شدید، برای تعمیر مبل در تهران، میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

در این مطلب از مبل آرا قصد داریم شما را با علت فرو رفتگی فوم و اسفنج مبل آشنا کنیم تا بتوانید با رعایت موارد ذکر شده از خرابی مبلمان خود جلوگیری کنید.

فرو رفتگی نشیمن مبلمان به چه عواملی بستگی دارد؟

فرو رفتگی اسفنج مبل

فرو رفتگی نشیمن مبل به عوامل متعددی بستگی دارد که می‌تواند تأثیر مستقیم یا غیرمستقیم بر روی ساختار و کیفیت اسفنج و فوم داخلی مبلمان داشته باشد. در ادامه عواملی که بر فرو رفتگی نشیمن مبل‌ها تأثیر می‌گذارند را عنوان می‌کنیم:

کیفیت مواد اسفنج و فوم:

استفاده از مواد بی کیفیت و نامناسب یا موادی که به سرعت فشرده می‌شوند، می‌تواند باعث ایجاد فرورفتگی فوم و اسفنج مبل شود.

فشار و وزن وارد شده به مبل:

نیروهای فشاری که از وزن افراد در حین نشستن یا خوابیدن بر روی مبلمان به وجود می‌آید، ممکن است باعث فشرده‌شدن و فرو رفتگی اسفنج و فوم شود.

نحوه استفاده از مبل:

استفاده روزانه و مکرر از مبلمان باعث افت تدریجی کیفیت اسفنج و فوم می‌شود. همچنین حرکات و رفتارهای نامناسب مثل پریدن بر روی مبل‌ها، نشستن افراد زیاد بر روی یک مبل، یا شیوه‌های نشستن غیرمتعارف می‌تواند از دلایل فرو رفتگی فوم و اسفنج مبل باشد.

این مطلب را از دست ندهید:  معرفی اسامی انواع پارچه مبلی

عوامل محیطی:

شرایط محیطی مانند رطوبت، گرما، سرما، نور مستقیم آفتاب و… نیز می‌توانند در تغییر خواص مواد اسفنجی و فوم تاثیر گذار باشند.

نگهداری و مراقبت مناسب:

عدم توجه به نکات نگهداری مثل تمیزکردن منظم و جلوگیری از استفاده نادرست می‌تواند باعث فرو رفتگی زود هنگام فوم و اسفنج مبل شود.

طراحی و ساختار مبلمان:

طراحی اصولی و مناسب و داشتن استحکام مناسب از دیگر دلایلی است که از فرورفتگی فوم و اسفنج مبل جلوگیری می‌کند.

جنس روکش و پوشش:

 نوع و کیفیت روکش و پارچه استفاده شده برای مبلمان نیز تأثیر بسزایی در فرو رفتگی یا عدم فرو رفتگی فوم و اسفنج مبلمان دارد.

نکات مهم برای جلوگیری از فرو رفتگی فوم و اسفنج مبل

برای جلوگیری از فرو رفتگی فوم و اسفنج مبلمان، می‌توانید از راهکار‌های زیر استفاده کنید:

انتخاب مبل با کیفیت:

مواد باکیفیت و ساختار داخلی با مقاومت بالا، باعث می‌شود عمر و دوام مبل افزایش یابد.

تغییر موقعیت نشستن:

 تاحدامکان، موقعیت نشستن و وزن خود را به‌صورت متناوب تغییر دهید تا فرورفتگی تنها در یک ناحیه اتفاق نیفتد.

نگهداری مناسب:

 از نشستن بر روی کناره‌ها یا مخمل‌های مبل جلوگیری کنید و از تمیزکردن و نظافت منظم مبلمان غافل نشوید.

نحوه تعمیر فرو رفتگی مبل

تعمیر فرو رفتگی مبل به میزان آسیب دیدن فوم و اسفنج و البته کیفیت این متریال بستگی دارد. مبلمانی که فوم و اسفنجشان آسیب زیادی دیده باشند باید آن‌ها را تعویض کنند. توصیه می‌کنیم که حتما از کمک یک تعمیرکار حرفه‌ای کمک بگیرید. شما باید کار تعمیرات مبل خود را به فردی بسپارید که تخصص کافی در این زمینه را داشته باشد.

فرو رفتگی فوم مبل

مراحل تعمیر فرو رفتگی مبلمان در مبل آرا

فوم و اسفنج از متریال اصلی داخلی مبلمان هستند که در تعمیر فرو رفتگی مبلمان بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند. به طوری که هرگونه نقص در این موارد ظاهری نامناسب به مبلمان می‌دهد. درحقیقت فشار وارده به اسفنج و فوم مبل پس از مدتی آن‌ها را از فرم اولیه خود خارج می‌کند. این فرورفتگی به نحوی است که قابلیت برگشت‌پذیری با استفده از روش‌های خانگی را از بین می‌برد و باید حتما تعمیر مبل انجام شود.

این مطلب را از دست ندهید:  راهنمای انتخاب بهترین پارچه برای مبل

مراحل تعمیر فوم و اسفنج مبل آسیب دیده در تعمیرات مبل آرا به صورت زیر است:

بررسی آسیب و خارج کردم فوم و اسفنج مبل:

ابتدا مبلمان به دقت بررسی می‌شوند تا میزان آسیب‌دیدگی به درستی مشخص شود. اگر فرو رفتگی ناشی از رطوبت یا مایعات باشد، در ابتدا مطمئن می‌شویم که محل تعمیر کاملا خشک باشد. سپس رویه و پارچه مبل‌ها باز می‌شود تا بتوانیم به فوم و اسفنج مبلمان دسترسی داشته باشیم. پس از این کار فوم و اسفنج آسیب‌دیده و فرورفته را با دقت خارج می‌کنیم.

پر کردن مجدد مبلمان:

در مرحله بعد داخل اسکلت مبل‌ها با متریال با کیفیت و مناسب پر می‌شود. سپس بررسی می‌کنیم که هیچ مشکلی در این قسمت وجود نداشته باشد . همچنین حجم فوم و اسفنج استفاده شده در مبلمان مناسب باشد.

دوخت پارچه مبل:

پس از اتمام تعویض فوم و اسفنج مبل باید پارچه مبلمان مجددا بر روی آن قرار گرفته و دوخته شود. این کار در مبل آرا توسط افراد متخصص و دستگاه‌های خاص انجام می‌شود تا دقت و ظرافت در دوخت پارچه مبل حتما رعایت شود.

البته گاهی اوقات نیز میزان آسیب به فوم و اسفنج مبل آنقدر زیاد است که از دست تعمیرکار مبل هم کاری بر نمی‌آید و تنها راه حل موجود تعویض کلی مبلمان است. با این حال ما در مبل آرا تمام تلاش خود را می‌کنیم تا مبلمان شما را تا حد ممکن و به بهترین شکل تعمیر کنیم تا هزینه‌های شما تا میزان قابل توجهی کاهش یابد.

سخن پایانی

در پایان، می‌توان گفت که فرورفتگی فوم و اسفنج مبلمان یک مشکل معمول است که به علت ترکیبی از عوامل مختلف ایجاد می‌شود. این عوامل شامل استفاده مکرر، فشار و وزن مستقر بر روی مبلمان، کیفیت مواد اسفنج و فوم، نحوه استفاده، عوامل محیطی و نگهداری نامناسب می‌شوند. برای جلوگیری از فرو رفتگی، انتخاب مبلمان باکیفیت و با ساختار داخلی مناسب اهمیت بسیار زیادی دارد.

با دوستان خود به اشتراک گذارید
آنچه در این مقاله میخوانیم

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *